Van de Grift Koeltechniek en De Vreeden gaan samen

Van de Grift Klimaattechniek uit Soest en totaalinstallateur De Vreeden uit Amersfoort gaan vanaf 1 januari 2018 samen verder onder de naam De Vreeden Klimaattechniek. Van de Grift leverde al installaties aan De Vreeden en door deze samenwerking ontstaat er veel expertise op het gebied van duurzaamheid in dit nieuwe bedrijf.


Nu het overheidsbeleid er steeds meer op is gericht om gasaansluitingen uit nieuwbouwwoningen te weren komt er steeds meer vraag naar duurzame klimaattechnieken. Van de Grift is gespecialiseerd in duurzame klimaattechnieken, zoals warmtepompen, VRF-systemen en airco units. Ze leveren totaaloplossingen op het gebied van verwarming in de winter in combinatie met koeling in de zomer. Dit gebeurt met dezelfde installatie. Totaalinstallateur De Vreeden is gespecialiseerd in totaaloplossingen in woningbouw en utiliteitsbouw. Met de samenvoeging van Van de Grift en De Vreeden kunnen de klanten van beide bedrijven nog beter van duurzame totaalconcepten worden voorzien.


Dit bericht is geplaatst op 5 Juni 2018

Meer nieuws

De Vreeden in Enervision Nathan Nathan verzorgt grondboringen voor duurzame technieken.

Nathan verzorgt grondboringen voor duurzame technieken, zoals warmtepompen. Ze hebben voor het duurzame kantoor van De Vreeden de grondboringen uitgevoerd. Om die reden heeft Nathan aandacht aan dit mooie project besteed in haar magazine 'Enervision'. Lees het artikel hier.