Van de Grift Koeltechniek en De Vreeden gaan samen

Jansen van de Grift Klimaattechniek uit Soest en totaalinstallateur De Vreeden uit Amersfoort gaan vanaf 1 januari 2018 een samenwerkingsverband aan. Jansen van de Grift levert al installaties aan De Vreeden en door deze samenwerking ontstaat er veel expertise op het gebied van duurzaamheid.


Nu het overheidsbeleid er steeds meer op is gericht om gasaansluitingen uit nieuwbouwwoningen te weren komt er steeds meer vraag naar duurzame klimaattechnieken. Jansen van de Grift is gespecialiseerd in duurzame klimaattechnieken, zoals warmtepompen, VRF-systemen en airco units. Ze leveren totaaloplossingen op het gebied van verwarming in de winter in combinatie met koeling in de zomer. Dit gebeurt met dezelfde installatie. Totaalinstallateur De Vreeden is gespecialiseerd in totaaloplossingen in woningbouw en utiliteitsbouw.


Dit bericht is geplaatst op 5 Juni 2018

Meer nieuws

De Vreeden wint sponsorwedstrijd De Hoge Kleij

Sinds september 2018 sponsort De Vreeden de puttinggreen op De Hoge Kleij. Bij deze sponsoring hoort een maandelijkse wedstrijd onder de sponsors en wordt er gestreden om de wisselbeker. Na een teleurstellend resultaat in april, ging het op 13 mei een stuk beter. We gingen er vandoor met de eerste prijs. De top 3 lag dicht bij elkaar en de laatste 3 holes gaven de doorslag. We ...