Ik kom in actie tegen kanker...

...om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Bijna iedereen krijgt hierdoor te maken met deze vreselijke ziekte. Wij dus ook. Ik ga op zondag 8 september 2019 twee kilometer zwemmen in de Eem van het mooie Amersfoort voor degene waar ik het meest van hou en voor alle andere mensen die op dit moment strijden of hebben gestreden tegen deze slopende ziekte.

Mijn passie is waterpolo, waarbij zwemmen een belangrijk onderdeel is. Om geld op te halen en aandacht te vragen voor kankeronderzoek vind ik erg belangrijk en via het zwemmen wil ik mijn steentje bijdragen. Het is echt nodig!

Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met het financieren van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar.

Samen maken wij het verschil!

Klik hier: Fight cancer

Arie van de Bunt, De Vreeden Technisch Beheer
Dit bericht is geplaatst op 5 Juli 2019

Meer nieuws

Kantoor De Vreeden in vogelvlucht Vliegen met een drone boven het pand van De Vreeden

Het pand van De Vreeden is het duurzaamste kantoorpand in Amersfoort. Omdat het dak een belangrijke rol vervult om het pand duurzaam te maken, hebben we een drone over het kantoorpand laten vliegen. Op een mooie zondagochtend, met lege parkeerplaatsen, scheen het zonnetje fraai.