Container 1 - Header afbeelding

Totaalinstallateur De Vreeden

Al meer dan 40 jaar staat installateur De Vreeden uit Amersfoort garant voor comfort, woongenot en een aangename werkomgeving. Wij geven sinds ons bestaan antwoord op alle vragen rond verwarming en het binnenklimaat. In 1975 zijn wij in de Amersfoortse binnenstad als lokale installateur begonnen, zijn we uitgegroeid naar totaalinstallateur en een belangrijke landelijke speler. De Vreeden hoort tot de snelst groeiende totaalinstallateurs van Nederland. Inmiddels leveren we grotendeels aan zakelijke klanten, zoals woningcorporaties en aannemers. Ons dienstenpakket is uitgegroeid naar het verduurzamen van bestaande woningbouw, en alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, inclusief het onderhoud ervan. Daarnaast verzorgen we duurzame installaties voor seriematige woningbouw en utiliteitsbouw.

Per 1 oktober 2018 zijn wij verhuisd naar een nieuw duurzaam kantoorpand in de Isselt, Amersfoort. Ons nieuwe pand levert meer energie dan wij verbruiken en we leveren daarom terug aan het elektriciteitsnet. Hiermee laten wij zien in staat te zijn om duurzame installaties aan te leggen en hiermee voor te lopen op onze concurrentie.

LAATSTE NIEUWS

Hof van Duurzaamheid met LG Centercon warmtepompen

Voor de Hof van Duurzamheid verzorgden wij, samen met Jansen van de Grift, al het installatiewerk, inclusief de LG warmtepompen. De samenwerking tussen Jansen van de Grift, Centercon en LG hebben zorgde voor geruisloze en duurzame installaties, die het warme tapwater en de verwarming verzorgden. Bekijk het resultaat.

Ben jij Financieel medewerker? 20/24 uur

Voor onze financiële afdeling zoeken we ondersteuning. Kun jij ons helpen? Je taken bestaan onder andere uit: Verkoopfacturen opstellen. Inkoopfacturen controleren. Banktransacties controleren. Memoriaal boekingen verrichten. Bewaken dat de interne deadline voor de maandafsluiting op tijd wordt gehaald. Bijdragen aan de voorbereidingen voor de jaarafsluiting. Pro-actief meed...

De Vreeden Technisch Beheer wordt Yver Service

De Vreeden Technisch Beheer verzorgt onderhoud aan E- en W-installaties voor kantoren, sportscholen, horeca, verzorgingstehuizen en wooncomplexen. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zijn wij vanaf januari 2023 onderdeel geworden van Yver Service.Yver Service is een nieuwe naam in technisch beheer, maar heeft decennia aan ervaring. Yver Service dankt haar ontstaansrec...