Container 1 - Header afbeelding

Totaalinstallateur in duurzaamheid | De Vreeden

Al bijna 50 jaar staat installateur De Vreeden uit Amersfoort garant voor comfort, woongenot en een aangename werkomgeving. Wij geven sinds ons bestaan antwoord op alle vragen rond verwarming en het binnenklimaat. In 1975 zijn wij in de Amersfoortse binnenstad als lokale installateur begonnen, zijn we uitgegroeid naar totaalinstallateur en een belangrijke landelijke speler. De Vreeden hoort tot de snelst groeiende totaalinstallateurs van Nederland. Inmiddels leveren we grotendeels aan zakelijke klanten, zoals woningcorporaties en aannemers. Ons dienstenpakket is uitgegroeid naar het verduurzamen van bestaande woningbouw, en alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, inclusief het onderhoud ervan. Daarnaast verzorgen we duurzame installaties voor seriematige woningbouw en utiliteitsbouw.

Per 1 oktober 2018 zijn wij verhuisd naar een nieuw duurzaam kantoorpand in de Isselt, Amersfoort. Ons nieuwe pand levert meer energie dan wij verbruiken en we leveren daarom terug aan het elektriciteitsnet. Hiermee laten wij zien in staat te zijn om duurzame installaties aan te leggen en hiermee voor te lopen op onze concurrentie.

LAATSTE NIEUWS

Nieuwe duurzame bussen voor De Vreeden

Als 'totaalinstallateur in duurzaamheid' onderzoeken we continu op welke manier we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk kunnen maken. Eerder meldden dat we dat we een van de eerste Opel Vivaro waterstofbussen in Nederland hebben rondrijden. Daarnaast hebben we inmiddels twee elektrische ID Buzzz Volkswagens in ons bezit om onze duurzame installaties bij onze klanten te...

De eerste Opel Vivaro WATERSTOF bus voor De Vreeden

Uit handen van wethouder Tyas Bijlholt kreeg De Vreeden de sleutel van de nieuwe Opel Vivaro WATERSTOF bus uitgereikt. De Vreeden zet hiermee de volgende stap in het duurzaam ondernemerschap.Installatiebedrijf De Vreeden richt zich steeds meer op duurzaamheid. Naast dat de producten voornamelijk duurzaam zijn, ligt het dak vol met zonnepanelen en wordt het pand verwarmd met war...

Studeer jij bedrijfskunde en zoek je een stageplek? De Vreeden zoek een stagiair bedrijfskunde

Ben jij die stagiair bedrijfskunde die met een frisse blik naar onze processen durft te kijken. Welke informatie komt er bij deze processen kijken en wat is de informatiebehoefte hierbij? Word jij enthousiast van dit soort vraagstukken? Bekijk de vacature.