Container 1 - Header afbeelding

Meet- en regeltechnische bekabeling voor utiliteitsbouw

In samenwerking met leveranciers van gebouwautomatisering verzorgen wij meet- en regeltechnische bekabeling voor klimaatinstallaties in voornamelijk utiliteitsbouw. Dit doen we voor zowel nieuwbouw projecten als voor bestaande installaties in renovatieprojecten. Denk bijvoorbeeld aan het aansluiten van de meet- en regeltechnische bekabeling voor installaties zoals luchtbehandelingsinstallaties, ketelhuizen, broninstallaties, regelkasten en klimaatplafonds.

Totaalinstallateur De Vreeden zorgt er voor dat alle componenten optimaal met elkaar communiceren. We hebben een goede naam opgebouwd bij leveranciers van regeltechniekproducten en afnemers van onze diensten. Opdrachtgevers zijn gebouwautomatiseringsbedrijven die werken met verschillende software systemen waaronder Priva, HC RT, HCS, Johnson Control en Delta Controls. Ook werken wij voor installateurs die deze systemen koppelen aan door hun aangelegde installaties.

Contact

Meer weten over meet- en regeltechnische bekabeling?

Wilt u meer weten over regeltechnische bekabeling? Neem dan contact op met totaalinstallateur De Vreeden of bel: 033 - 47 53 052.