Container 1 - Header afbeelding

E-installaties voor woningbouw en utiliteit

De Vreeden levert als totaalinstallateur elektrotechnische installaties voor woningbouw of utiliteitsbouw. Of het nu om een groot kantoorpand, woningbouw, school of verzorgingstehuis gaat, De Vreeden verzorgt de complete inrichting van elektrotechniek. Naast nieuwbouw zijn wij gespecialiseerd in renovatie en seriematige woningbouw. Wij kunnen u op het gebied van elektrotechnische installaties, noodverlichtingsinstallaties, led-verlichtingsinstallaties en schakelkasten van dienst zijn. Daarnaast verzorgen wij PV-installaties(zonnepanelen), brandmeldinstallaties, inbraakalarminstallaties, camerabewaking(CCTV), intercominstallaties en alles op het gebied van datanetwerken, telefonie, video- en satellietinstallaties.

NEN-keuringen

NEN-1010 en NEN-3140 keuringen

Installaties en gereedschap dienen periodiek te worden gekeurd volgens de NEN-1010 (installaties) en NEN-3140 (elektrisch gereedschap en apparaten). Verzekeringsmaatschappijen en arbodiensten stellen dit verplicht. De Vreeden verzorgt deze inspecties aan installaties en gereedschappen. Met deze inspectie voldoet u aan uw wettelijke verplichting.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten op het gebied van E-installaties, of wilt u gereedschap laten keuren, neem dan contact op.

Projecten