Container 1 - Header afbeelding

Over ons

Installateur De Vreeden, bijna 50 jaar ervaring

De Vreeden is een succesvolle installateur met een mooie geschiedenis. We zijn klein begonnen op de Groenmarkt in Amersfoort. Met de opkomst van de centrale verwarming is ons installatiebedrijf snel meegegroeid. Tegenwoordig richten wij ons steeds meer op duurzame installaties. Inmiddels leveren wij met ongeveer 75 medewerkers kwaliteitswerk voor bedrijven, woningcorporaties, VVE’s en consumenten. Tegenwoordig zijn wij gespecialiseerd in de zakelijke markt en verzorgen seriematige woningbouwprojecten en installaties in de utiliteitsbouw. We zijn totaalinstallateur in duurzaamheid!

Als bedrijf zijn wij VCA-gecertificeerd en al onze monteurs hebben hun VCA diploma. VCA staat voor veilig werken, aandacht voor gezondheid op de werkvloer en aandacht voor milieu.


De Vreeden bedrijfsfilm

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk onze bedrijfsfilm om te zien wat wij doen.

Ter nagedachtenis van Jellis de Vreeden

Jellis de Vreeden

25 november 1938 – 6 januari 2023 †

In 1975 startte Jellis De Vreeden vanuit zijn garage Installatiebedrijf De Vreeden. Door zijn eigenzinnige manier van werken floreerde het bedrijf en vond Jellis een nieuwe bedrijfsruimte op de Groenmarkt in Amersfoort. Na daar ook weer te zijn uitgegroeid verhuisde De Vreeden naar de Bachweg. Daar heeft Jellis het bedrijf in 2004 overgedragen aan Joost Brons.

Rij 2 - Afbeelding

Sponsoring

Wij vinden het belangrijk dat er naast werk ook spel is. Om die reden sponsoren wij verschillende clubs en initiatieven. Daar zitten een aantal waterpolo clubs bij. Dat komt omdat twee van de vier eigenaren van De Vreeden een waterpolo carrière op hoog niveau hebben gehad.

Waterpolo sponsoring
  • ZPC Amersfoort
  • BZC Brandenburg
Softbal
  • Red Caps Leusden

Wie zijn wij?

Er werken ongeveer 100 medewerkers bij totaalinstallateur De Vreeden. Velen daarvan zijn de monteurs die bij u het werk verrichten. Maar ook op kantoor zijn er gezichten bij de mensen die u aan de telefoon krijgt.

Rij 5 - Afbeelding

Meer weten over totaalinstallateur De Vreeden?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.