Container 1 - Header afbeelding

Over ons

Installateur De Vreeden, meer dan 40 jaar ervaring

De Vreeden is een succesvolle installateur met een mooie geschiedenis. We zijn klein begonnen op de Groenmarkt in Amersfoort. Met de opkomst van de centrale verwarming is ons installatiebedrijf snel meegegroeid. Inmiddels leveren wij met bijna 100 medewerkers kwaliteitswerk voor bedrijven, woningcorporaties, VVE’s en consumenten. Tegenwoordig zijn wij gespecialiseerd in de zakelijke markt en verzorgen seriematige woningbouwprojecten en installaties in de utiliteitsbouw. We zijn door toevoeging van onze elektrotechniek divisie, technisch beheer en meet- en regeltechnische bekabeling uitgegroeid tot een volwaardige totaalinstallateur.

Als bedrijf zijn wij VCA-gecertificeerd en al onze monteurs hebben hun VCA diploma. VCA staat voor veilig werken, aandacht voor gezondheid op de werkvloer en aandacht voor milieu.

Sponsoring

Wij vinden het belangrijk dat er naast werk ook spel is. Om die reden sponsoren wij verschillende clubs en initiatieven. Daar zitten een aantal waterpolo clubs bij. Dat komt omdat drie van de vier eigenaren van De Vreeden een waterpolo carrière op hoog niveau hebben gehad.

Waterpolo sponsoring
  • Nederlands team road to Tokio 2020
  • ZPC Amersfoort
  • BZC Brandenburg

Wie zijn wij?

Er werken ongeveer 100 medewerkers bij totaalinstallateur De Vreeden. Vele daarvan zijn de monteurs die bij u het werk verrichten. Maar ook op kantoor zijn er gezichten bij de mensen die u aan de telefoon krijgt.

Rij 5 - Afbeelding
Rij 4 - Afbeelding

Meer weten over totaalinstallateur De Vreeden?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.