Koelen en verwarmen met een warmtepomp

Wilt u airco laten installeren of uw huis op duurzame wijze koelen met bijvoorbeeld een warmtepomp, dan kunt u contact met ons opnemen.

De Vreeden werkt met airconditioners met warmtepompuitvoering. Deze airconditioners bieden naast koeling ook de mogelijkheid de ruimte te verwarmen.

Airconditioning

Verkoeling met airconditioning in de zomer

Airconditioning van De Vreeden verzekert u van een aangename binnentemperatuur in de zomer. Daarnaast zuivert de airconditioning de lucht en houdt hij het vochtigheidsgehalte op een goed niveau. Kortom, de ideale leef- en werkomgeving voor in huis of op het werk. De airconditioning kan uw huis ook verwarmen.

Warmtepomp

Warmtepomp, duurzaam en milieuvriendelijk

Duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen en koelen zonder cv-installatie? Een warmtepomp van De Vreeden is de perfecte oplossing. Met een warmtepomp geniet u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat in uw bedrijfspand of woning. U profiteert van een lagere energierekening en optimaal comfort. Door energie uit de buitenlucht te halen, produceert de warmtepomp warm water (tot 55 graden!) voor radiatoren en vloerverwarming. Ook kan dit energiezuinige systeem water koelen voor koeling van een ruimte.

 

Bespaar energiekosten met een warmtepomp

Een warmtepomp levert in veel gevallen een hoger rendement dan de traditionele cv-ketel. Hoe hoog dit rendement is, is afhankelijk van het type warmtepomp, de capaciteit, de manier waarop de lucht verdeeld wordt, etc. Wanneer we uitgaan van een verwarmingsketel met 100% rendement, een gasprijs van 63 cent en een elektriciteitsprijs van 21 cent, dan is een warmtepomp met een COP waarde van 3,07 of hoger rendabeler om mee te verwarmen dan een cv-ketel. En dan is er ook nog een aantrekkelijke subsidieregeling voor een warmtepomp.

Contact

Bent u op zoek naar airconditioning in huis of op uw werkplek, neem dan contact met ons op.