Container 1 - Header afbeelding

Airconditioning

Airconditioning van De Vreeden verzekert u van een aangename binnentemperatuur in de zomer. Daarnaast zuivert de airconditioning de lucht en houdt hij het vochtigheidsgehalte op een goed niveau. Een airconditioningsysteem kan uw huis ook verwarmen.

Airco in de slaapkamer | Single split-unit

Wilt u airco laten installeren in uw slaapkamer om zo in een aangename temperatuur te kunnen slapen? Airconditioning in de slaapkamer draagt bij aan een goede nachtrust op warme dagen. Met een single split-unit kunt u met één airco-unit verschillende ruimtes koelen. Zo houdt u met één unit ook uw woonkamer of kantoor koel op warme dagen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over airconditioning of een vrijblijvende offerte ontvangen, stuur ons dan een e-mail. We nemen snel contact met u op.

Warmtepomp

Warmtepomp, duurzaam en milieuvriendelijk

Duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen en koelen zonder cv-installatie? Een warmtepomp van De Vreeden is de perfecte oplossing. Wij zijn ervaren in het duurzaam verwarmen van woningen en werken ook voor woningcorporaties om die huizen op duurzame wijze te verwarmen. Met een warmtepomp geniet u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat in uw woning. U profiteert van een lagere energierekening en optimaal comfort. Door energie uit de grond of buitenlucht te halen, produceert de warmtepomp warm water (tot 55 graden!) voor radiatoren en vloerverwarming. Ook kan dit energiezuinige systeem het huis koelen op warme dagen. Uiteraardzorgt de warmtepomp ook voor warm tapwater.

Isolatie en hybride warmtepomp

Is uw huis minder goed geïsoleerd, dan kan een hybride warmtepomp uitkomst bieden. Bij een hybride warmtepompsysteem blijft de cv-ketel hangen en zodra het te veel energie kost om het binnen met de warmtepomp warm te krijgen, springt de cv-ketel bij. Dat gebeurt dan alleen op koude dagen. Op de meeste dagen kan de warmtepomp het prima aan. Het voordeel van een hybride warmtepompsysteem is dat er minder berekeningen nodig zijn om de benodigde capaciteit van het systeem te berekenen, omdat de cv-ketel bijspringt wanneer het buiten koud is.

Grondgebonden en lucht-water warmtepomp

Voor een grondgebonden en lucht-water warmtepompsystem is het belangrijk dat het huis goed geïsoleerd is en dat er driedubbelglas in de kozijnen zit. Als dit niet het geval is, dan is het goed isoleren van de woning de beste investering.

Omdat het berekenen van de benodigde capaciteit voor een warmtepompinstallatie een tijdrovende klus is, brengen wij (in het geval van een offerte) deze kosten in rekening. Als wij de installatie ook aanleggen, dan vervallen deze kosten.

Contact

Bent u op zoek naar airconditioning in huis of op uw werkplek, neem dan contact met ons op.