Container 1 - Header afbeelding

W-installaties voor seriematige woning- en utiliteitsbouw

De Vreeden is totaalinstallateur en uw zakelijk partner op het gebied van werktuigbouwkundige installatietechniek in seriematige woningbouw en utiliteitsbouw. De Vreeden levert diensten in, en begeleidt grote nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wij verzorgen naast cv-ketels en verwarming, loodgieterswerk, dakwerk, koper- en zinkwerk, klimaatbeheersing en luchtbehandeling. Ook wanneer u uw gebouw wilt verduurzamen met lucht- water, of grondwarmtepompen, dan is De Vreeden uw partner. Wij hebben in 2018 het duurzaamste gebouw van Amersfoort neergezet en leveren zelfs energie terug.

Naast werktuigbouwkundige installaties verzorgen we E-installaties, ook in seriematige woningbouw en utiliteitsbouw. Klik hier voor meer informatie over onze elektrotechnische diensten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op.

Duurzame installaties

Duurzame installaties

Wanneer u op zoek bent naar duurzame oplossingen en antwoorden voor energievraagstukken, dan kan totaalinstallateur De Vreeden u adviseren en het werk uitvoeren. Met ons vakkundig personeel maken wij de modernste en ingewikkeldste installaties, altijd volgens de laatste normen en inzichten. Lees meer over duurzame installaties.

Technisch Beheer

Technisch Beheer

Met onze Technisch Beheer tak, onderhouden wij uw technische installaties in utiliteitsbouw, verzorgingstehuis of hotel. Hiermee voorkomt u storingen en zijn uw installaties in goede staat en zijn zij zuinig. Daarnaast voldoet u hiermee aan wetgeving op het gebied van installaties en inspecties. Lees meer over Technisch Beheer.