Container 1 - Header afbeelding

W-installaties voor seriematige woning- en utiliteitsbouw

De Vreeden is totaalinstallateur en uw zakelijk partner op het gebied van werktuigbouwkundige installatietechniek in seriematige woningbouw en utiliteitsbouw. De Vreeden levert diensten in, en begeleidt grote nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wij verzorgen naast cv-ketels en verwarming, loodgieterswerk, dakwerk, koper- en zinkwerk, klimaatbeheersing en luchtbehandeling. Ook wanneer u uw gebouw wilt verduurzamen met lucht- water, of grondwarmtepompen, dan is De Vreeden uw partner. Wij hebben in 2018 het duurzaamste gebouw van Amersfoort neergezet en leveren zelfs energie terug.

Naast werktuigbouwkundige installaties verzorgen we E-installaties, ook in seriematige woningbouw en utiliteitsbouw. Klik hier voor meer informatie over onze elektrotechnische diensten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op.

Duurzame installaties

Duurzame installaties

Wanneer u op zoek bent naar duurzame oplossingen en antwoorden voor energievraagstukken, dan kan totaalinstallateur De Vreeden u adviseren en het werk uitvoeren. Met ons vakkundig personeel maken wij de modernste en ingewikkeldste installaties, altijd volgens de laatste normen en inzichten. Lees meer over duurzame installaties.