Container 1 - Header afbeelding

Duurzame technieken voor uw bedrijfspand

Totaalinstallateur De Vreeden is volop bezig met de energietransitie. Zo is het nieuwe kantoorpand van De Vreeden het duurzaamste pand in Amersfoort. Het voorziet het pand met duurzame technieken van warmte en elektriciteit. Zo leveren we zelfs energie terug aan het net.

Warmtepompen

Verwarmen en koelen met warmtepompen

Met een warmtepomp kan uw kantoorpand van warmte worden voorzien. In de zomer kan een warmtepomp ook koelen. Er zijn verschillende typen warmtepompen, zoals grondwarmtepompen, lucht-lucht warmtepompen en lucht-water warmtepompen. Wilt u weten of uw kantoorpand geschikt is voor een warmtepomp, neem dan contact op.
Rij 2 - Afbeelding

PV-cellen

Zonnepanelen en omvormer. Gratis stroom van PV-cellen

Wanneer u overweegt om zonnepanelen met omvormers voor zakelijk gebruik aan te schaffen, dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te weten hoeveel PV-cellen op uw pand passen, in combinatie met de hoeveel stroom die u verbruikt. Afhankelijk van de reguliere energieprijs, verdient u uw investering in PV-cellen in gemiddeld 8 jaar terug. Daarnaast zijn er fiscale voordelen, waardoor u minder hoeft te investeren.

Subsidies voor zakelijke afnemers

Energie Investerings Aftrek (EIA)

De kans is groot dat u in aanmerking komt voor de EIA regeling. Via deze regeling kunt u 41,5% van de investeringskosten van uw fiscale winst aftrekken.

Kleinschaligheids Investerings Aftrek (KIA)

Wanneer u aanspraak maakt op deze regeling, dan is het voordeel afhankelijk van de hoogte van het te investeren bedrag. Toch is het belangrijk om te weten dat u gebruik kunt maken van de KIA.

Wilt u meer weten over PV-cellen, zonne-energie en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.