De Vreeden gaat strategisch partnership aan met Yver Techniek

De Vreeden, expert in installatietechniek voor woningbouw, gaat een strategisch partnership aan met nieuwkomer Yver Techniek. Door de samenwerking met Yver (uitspraak: IJVER) wil de, in Amersfoort gevestigde installateur haar positie verder versterken in de installatiemarkt. Het nieuwe initiatief Yver, eerder dit jaar opgericht door Joost Brons, eigenaar De Vreeden en Hans van Dijk, directeur bij Bosman Bedrijven, zal exclusief samenwerken met Bosman Bedrijven en zich vooral richten op gebouwgebonden installatietechniek bij projecten waar werk, wonen en vrijetijdsbesteding samenkomen.

Joost Brons, eigenaar De Vreeden: “Bij De Vreeden zijn we gespecialiseerd in installatietechniek voor de woningbouw, maar we zien al een tijd een groeiende vraag naar nieuwbouw en hoogbouw waar verschillende functies samenkomen. Dus niet alleen wonen, niet alleen kantoor, maar juist een combinatie, waarbij vaak ook nog een extra component wordt gevoegd. Dit kan dan van alles zijn: van recreatie en sport tot retail en horeca. Voor de installatietechniek betekent dat een andersoortige expertise. Een expertise die we met Yver aanbieden en door de samenwerking met Bosman Bedrijven optimaal tot zijn recht komt.”

Arjo van Geffen, directeur Bosman Bedrijven: “door de strategische partnership met Yver Techniek, kunnen wij enerzijds de mooie projecten blijven doen zoals we dat met Bosman Bedrijven al doen, maar het geeft ons ook meer ruimte om technische oplossingen te leveren voor de, door Joost Brons al benoemde, multipurpose gebouwen. Het partnership met Yver is, net als de samenwerking met onze ander partners, dé manier om ervoor te zorgen dat we onze opdrachtgevers expertise en de hoogste kwaliteit kunnen bieden zodat we samen tot een resultaat komen waar we trots op kunnen zijn.”
Dit bericht is geplaatst op 12 Maart 2021

Meer nieuws

Meet- & regeltechnische bekabeling voor Tergooi Ziekenhuis

De divisie meet- & regeltechnische bekabeling van De Vreeden heeft onlangs het bekabelingsproject voor het nieuwe Tergooi Ziekenhuis in Hilversum afgerond. In totaal zijn er ongeveer 80km aan communicatie- en signaalkabels verwerkt. Het gaat om bekabeling voor het verzorgen van verwarming, koeling en stoombevochtiging. Hier een link naar een artikel in de 'Industrie Bouw' u...