De Vreeden Technisch Beheer wordt Yver Service

De Vreeden Technisch Beheer verzorgt onderhoud aan E- en W-installaties voor kantoren, sportscholen, horeca, verzorgingstehuizen en wooncomplexen. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zijn wij vanaf januari 2023 onderdeel geworden van Yver Service.

Yver Service is een nieuwe naam in technisch beheer, maar heeft decennia aan ervaring. Yver Service dankt haar ontstaansrecht aan het toegevoegde De Vreeden Technisch Beheer en de overname van een portefeuille van Bosman Bedrijven. Door deze schaalvergroting zijn wij met meer monteurs en kunnen wij het gewenste serviceniveau waarborgen en uitbreiden.

Aan het roer van Yver Service staan Arie van de Bunt en Frank van den Ham. Beiden zijn vele jaren werkzaam in technisch beheer. Samen met een ervaren team aan servicetechnici, coördinatoren en servicemedewerkers staan zij voor u klaar om de installaties in uw gebouw te inspecteren en onderhouden.
 

Over Yver (IJ·VER: de, m)

Yver Techniek is in 2021 opgericht en werkt met kennis, toewijding en passie aan gebouwgebonden installatietechniek in toonaangevende projecten waar werken, wonen en vrijetijdsbesteding samenkomen. Yver Service verzorgt het technisch beheer van alle gebouwgebonden installaties. Bezoek de Yver website.
Dit bericht is geplaatst op 18 Januari 2023

Meer nieuws

De eerste Opel Vivaro WATERSTOF bus voor De Vreeden

Uit handen van wethouder Tyas Bijlholt kreeg De Vreeden de sleutel van de nieuwe Opel Vivaro WATERSTOF bus uitgereikt. De Vreeden zet hiermee de volgende stap in het duurzaam ondernemerschap.Installatiebedrijf De Vreeden richt zich steeds meer op duurzaamheid. Naast dat de producten voornamelijk duurzaam zijn, ligt het dak vol met zonnepanelen en wordt het pand verwarmd met war...