Nieuwe duurzame bussen voor De Vreeden

Als 'totaalinstallateur in duurzaamheid' onderzoeken we continu op welke manier we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk kunnen maken. Eerder meldden dat we dat we een van de eerste Opel Vivaro waterstofbussen in Nederland hebben rondrijden. Daarnaast hebben we inmiddels twee elektrische ID Buzzz Volkswagens in ons bezit om onze duurzame installaties bij onze klanten te installeren.

Op naar de volgende duurzame stap!

P.S. op vrijdag, aan het einde van de dag, hadden we het idee opgevat om de drie bussen in een mooi natuurlijk landschap te fotograferen. Het resultaat mag er zijn. Maar toen we wilden wegrijden, bleek dat de grond toch iets natter was dan we dachten en stonden er drie bussen vast in de modder. Gelukkig vonden we een collega bereid om met zijn dieselbus ons uit de benarde positie te bevrijden. Het werd een lange fotosessie, op de mooie vrijdagmiddag.
Dit bericht is geplaatst op 11 April 2024

Meer nieuws

De Vreeden sponsort ‘The Red Caps’ Leusden

The Red Caps is dé honk en softbalclub van Leusden. Het is een echte familieclub en wij verbinden daar graag onze naam aan. Zo sponsoren we de shirts van Heren 1 en sponsoren we het softbal met shirts, windbreakers en de teamtas. We wensen The Red Caps met hun nieuwe shirts veel plezier in het spel!